SOM EL MON

Les desgracies que estan assolant a gran part de la Terra: Haití, Chile, Perú, China, Japó, etc., aixina com la sempre l'eterna Africa, nos te que fer reconsiderar la nostra postura i ajuda respecte a tots estos fets, sense oblidar-se de nosatros mateixa, dels nostres, que es lo que tenim mes prop.

En homenage ad ells, en la musica tenim la ferramenta que unix als Pobles i als seus habitants, per aixo vos invite a escoltar -i llegir la lletra de la canço- per a concienciar-nos en els problemes, per si podem ajudar.

SOMOS EL MUNDO ( Canço en Espanyol )


WE ARE THE WORLD ( Canço en angles )

miércoles, 17 de febrero de 2010

03 MARÇ / MARZO



DIA 13 AL 19: SEMANA FALLERA.
La Festa Gran dels Valencians. Les falles constituïxen el referent mes universal de les festes valencianes. En Manises existixen 11 comissions falleres en sa corresponent falla:

FALLA MANISES
FALLA CENTRE
FALLA EL CARMEN
FALLA TRINQUET
FALLA NOSTRA
FALLA PENSAT I FET
FALLA PLAÇA DEL MERCAT
FALLA SOCUSA FOC I FESTA
FALLA BARRIO SAN FRANCISCO
FALLA LLUM I SOROLL-ALAMEDA
FALLA SANTA FÉLIX

Fora de concurs i programa esta la
FALLA DE L'AJUNTAMENT

i cadascuna en el seu casal, es reunix de festa tota la semana, fent dinars i sopars preparats per ells mateixa, destaca el tradicional Concurs de Paelles.

Molts son els moments mes importants d'una festa: La Plantà, l'Ofrena a la Mare de Deu, els Passacarrers en cornetes i tambors ( per ad aixo estan tot l'any ensajant ), els espectaculs en els casals, les disparaes, les mascletaes, i per ultim la Cremà de la Falla, que obri la porta a preparar la Falla de l'any següent.

Tot aço es reflectix en un llibret de falla que cadascuna edita i a on es detalla en qué consistix el temari de la falla d'eixe any.


DIA 13: PREGÓ DE LA SEMANA SANTA MANISERA.
Hui, dissabte dia 13 de 2010, te lloc el Pregó de la Semana Santa Manisera a les 18:30 hores en l'Auditori Germanies de Manises.

El Pregoner d'est any és En Josep Lluis de Tomas i la distincio es per a En Francisco Gimeno Botet, de la Germandat de la Soletat - Els Negres ".

2010: INDORMACIO SOBRE EL PREGÓ DE LA SEMANA SANTA:

Est acte es el primer acte important de la Nostra Semana Santa i es el punt de partida que finalisara en els actes i provessons de la Semana Santa Manisera.


DIA 20: MISSA EN LLENGUA VALENCIANA ( ENCARA QUE ES DEVIA DE FER EL QUART DISSABTE DE CADA MES, EN ESTE MES DE MARÇ S'ALVANÇA AL DIA 20 -TERCER DISSABTE D'ESTE MES- PER MOTIU DE LA SEMANA SANTA ) A LES 20:00 HORES EN L'IGLESIA DE SANT JOAN BATISTE.


DIA 26: COMENÇA LA SEMANA SANTA MANISERA. PROGRAMA D'ACTES RELIGIOSOS.
DIA 28: DUMENGE DE RAMS.


DIA 29: DILLUNS SANT.
DIA 30: DIMARTS SANT.
DIA 31: DIMECRES SANT





No hay comentarios:

Publicar un comentario